שיחות עם בוגרים ובוגרות - תומאס קוזלוב

יועץ פיתוח מקצועי ב-IBBLS

בוגר WSET Level 2 Award in Spirits

 

 

 

ספר קצת על עצמך ואיך אתה קשור לעולם האלכוהול

אני בן 29, התחלתי לעבוד בבר כעבודה מועדפת אחרי הצבא, נכנסתי ללא ניסיון או ידע באלכוהול. כיום אני משמש כאוטוריטת ידע באלכוהול ושיווק בחברת ייבוא גדולה.

 

מתי ידעת שאתה רוצה לעסוק בתחום?

למען האמת, טרם החלטתי אם אני רוצה לעסוק בתחום. ההחלטה היחידה שלקחתי בדרך היא שאני עושה כל דבר שאני עושה בצורה הטובה ביותר שאני יכול.

 

איזה טרנדים / מגמות אתה מזהה בעולם האלכוהול הישראלי ו/או העולמי?

א. שימוש אחראי בסוכר

ב. ירידת הוודקה ועלייתו של הג'ין

ג. מעבר מקוקטיילים לדרינקים (משקאות פשוטים יותר בעלי אחוז אלכוהול נמוך)

 

תן לנו המלצה – מה אתה שותה עכשיו?  

רום רום רום! כל כך מתוק, טעים, חלק, דבשי, לא מבין איך רום לא מתפוצץ בישראל, בעיקר בקיץ הלוהט כמו שלנו.

  

למה לימודי אלכוהול הם חשובים? מדוע בחרת ללמוד?

לפני הכל להיות מקצוען, אני עומד המון מול קהל ומלמד, אפשר לקחת את ההדרכות להמון מקומות מעניינים, אבל לא לפני ששולטים מאה אחוז בבסיס ובנתונים. 

 

מסעדה או מקום המתייחס לאלכוהול בכבוד המגיע לו?

מילהאוס בת גלים בחיפה! תפריט דרינקים מדויק באחד האיזורים הכי יפים בארץ. ובכלל כל עסק שהבעלים נמצא תמיד במקום. בעל עסק היום מבין את הפוטנציאל באלכוהול ולכן לרוב יודע להתייחס לאלכוהול בכבוד.