ערן פיק
יינן יקב צרעה
Master of Wine and WSET diploma graduate
למה לדעתך חשוב ללמוד?
דרך קורס היין של ה WSET הכרתי לראשונה את אזורי היין העיקריים בעולם ושיטות הערכת יין. הידע שצברתי ב WSET גרם לי להישאב פנימה ולרצות לעבוד עם יין.
הרגע שבו זה קרה, שניצוץ היין נדלק
ניצוץ היין - ב 1996, בביקור בנהר המוזל שבגרמניה טעמתי לראשונה ריזלינג מתיישן. האנשים שפגשתי והיינות שטעמתי הדהימו אותי ויצרו אצלי סקרנות שקיימת עד היום - להמשיך לפגוש אנשי יין ולטעום יין מכל העולם.