top of page
IMG_7831.jpg

אחת לחודש אנחנו מקיימים את ה-W Workshop שלנו, בהן אנחנו מארחים אנשי ונשות יין מהארץ והעולם. 

כל סדנא תתמקד באזור, זן או מקורות השראה ותכלול יינות יוצאי דופן. נשמח שתצטרפו אלינו למסע. 

סדנת החודש

ללא שם (453 x 1123 פיקסל).png

MW עידו לוינסון 

אשכולות שלמים מהארץ ומהעולם 

יום רביעי | 12.02 | 18:30 


לוינסון הוא היקב הראשון בארץ שייצר יין ב 100% אשכולות שלמים, טכניקה עתיקת יומין שכמעט ונכחדה למעט בבורגון ובעמק הרון הצפוני ובשנים האחרונות מפציעה שוב במוקדים שונים בארץ ובעולם. נטעם יחד את "אשכולות שלמים" של לוינסון לצד יינות אשכולות שלמים אחרים מהעולם (רון צפוני וגרדוס, מדריד).

 

 

MW ערן פיק 

טעם האדמה - השפעת האדמה על טעם היין 

יום שני | 17.02 | 18:30

השפעת הקרקע על הענבים.
נדבר ונטעם יינות מסוגי אדמה שונים-
גיר, אדמות וולקניות, חול וחרסית. נחקור כיצד כל סוג קרקע מעניק ליין את הייחודיות שלו, נשווה טעמים ונדון בעקרונות הטרואר שמעצבים את עולם היין. 
נטעם 8 יינות מהארץ ומהעולם.

מחיר ליחיד: 450 ש״ח 
מחיר לבוגר: 410 ש״ח

מה היה לנו?

רוצים לדעת עוד?

לפרטים נוספים והרשמה:

תודה, נחזור אליך בהקדם

bottom of page