top of page
עלות הקורס
1,200
משך המפגש
3 שעות
מספר מפגשים
3
מה נלמד:
-
המרכיבים העיקריים המשמשים להכנת בירה.
-
שלבי הייצור העיקריים המשמשים להכנת בירה.
-
עקרונות אחסון של בירה, אחסון ושירות, תקלות נפוצות והתאמה לאוכל.
-
מאפייני סגנונות הבירה מרכזיים:
-
Malt-driven styles
-
Hop-driven styles
-
Yeast driven styles
-
Sour styles
-
-
איך לתאר ולבחון בירה באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 1: SAT-WSET Level 1 Systematic Approach to Tasting
על הקורס:
-
שלב 1 הינו מבוא לעולם הבירה עבור חובבי בירה ולעוסקים בתחום המקצועי, אשר מעוניינים לעשות הכרות עם עולם הבירה.
-
בכל שיעור נטעם מספר סגנונות של בירה בהתאם לחומר הנלמד של אותו שיעור.
-
עם סיום הקורס ומעבר בהצלחה של הבחינה תקבלו תעודה מוסמכ/ת WSET רמה 1 בבירה וסיכת דש.
-
הקורס נלמד בשפה האנגלית.
-
המחיר כולל את חומרי הלימוד והבחינה.
קורסים קרובים
bottom of page