top of page
230907_WSET_0669 Branded copy (1).jpg

עלות הקורס

1,200

משך המפגש

3 שעות

מספר מפגשים

3

מה נלמד:

  • המרכיבים העיקריים המשמשים להכנת בירה.

  • שלבי הייצור העיקריים המשמשים להכנת בירה.

  • עקרונות אחסון של בירה, אחסון ושירות, תקלות נפוצות והתאמה לאוכל.​

  • מאפייני סגנונות הבירה מרכזיים:

    • Malt-driven styles

    • Hop-driven styles

    • Yeast driven styles

    • Sour styles

  • איך לתאר ולבחון בירה באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 1:​ SAT-WSET Level 1 Systematic Approach to Tasting

על הקורס:

  • שלב 1 הינו מבוא לעולם הבירה עבור חובבי בירה ולעוסקים בתחום המקצועי, אשר מעוניינים לעשות הכרות עם עולם הבירה. 

  • בכל שיעור נטעם מספר סגנונות של בירה בהתאם לחומר הנלמד של אותו שיעור.

  • עם סיום הקורס ומעבר בהצלחה של הבחינה תקבלו תעודה מוסמכ/ת WSET רמה 1 בבירה וסיכת דש.

  • הקורס נלמד בשפה האנגלית.

  • המחיר כולל את חומרי הלימוד והבחינה. ​

קורסים קרובים

18:00-21:00

ת"א

רביעי

11.9.24

L1/01

bottom of page