עלות הקורס
3,100
משך המפגש
3 שעות
מספר מפגשים
7
מה נלמד:
-
המרכיבים העיקריים המשמשים בייצור בירה, אופן עיבודם והשפעתם על סגנון הבירה המיוצרת.
-
כיצד ייצור בירה משפיע על סגנון ואיכות הבירה.
-
העקרונות והתהליכים המרכזיים הכרוכים באחסון ובשירות של בירה.
-
כיצד מייצרים ומתויגים מעל 60 סגנונות בירה והמאפיינים האופייניים שלהם:
-
Malt-driven lagers
-
malt-driven ales
-
hop-driven lagers
-
hop-driven ales
-
yeast-driven ales
-
mixed fermentation styles
-
other speciality beers
-
-
איך לתאר ולבחון בירה באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 2: SAT-WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting
על הקורס:
-
שלב 2 הינו הסמכה ברמה בינונית עד גבוהה עבור חובבי בירה מתקדמים ולעוסקים בתחום המקצועי, אשר מעוניינים להעמיק את הידע בעולם הבירה.
-
בכל שיעור נטעם מספר סגנונות של בירה בהתאם לחומר הנלמד של אותו שיעור.
-
עם סיום הקורס ומעבר בהצלחה של הבחינה תקבלו תעודה מוסמכ/ת WSET רמה 2 בבירה וסיכת דש.
-
הקורס נלמד בשפה האנגלית.
-
המחיר כולל את חומרי הלימוד והבחינה.