top of page

עלות הקורס

3,100

משך המפגש

3 שעות

מספר מפגשים

7

מה נלמד:

  • איך מייצרים יין

  • מהם הגורמים המשפיעים על אופי היין

  • זני הענבים העיקריים ומאפייניהם

  • אזורי היין החשובים בעולם

  • ייצור יינות מבעבעים, מתוקים ומחוזקים

  • טרמינולוגיית תוויות

  • עקרונות התאמה בין יין ואוכל

  • איך לתאר ולבחון יין באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 2:

SAT-WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting Wine® S.A.T היא שיטת טעימה ייחודית שפותחה על ידי WSET, בית הספר המוביל בעולם ליין ואלכוהול, הפועל בלמעלה מ-80 מדינות בעולם. שיטת טעימה זו, הנהוגה ברחבי העולם, הנה מקצועית, שיטתית ולוגית. בחינתו השיטתית של היין או המשקה האלכוהולי על פי פרמטרים מוגדרים, מאפשרת להגיע למסקנה אובייקטיבית לגבי טיבו ואיכותו. לימוד השיטה מעמיק עם ההתקדמות בקורסים השונים

על הקורס:

  • שלב 2 הינו הסמכה ברמה בינונית עד גבוהה עבור חובבי יין מתקדמים ולעוסקים בתחום המקצועי, אשר מעוניינים להעמיק את הידע בעולם היין. שלב 1 לא נלמד בבית הספר שלנו, זהו קורס בסיסי אשר מיועד בעיקר למדינות ללא תרבות שתייה.

  • עם סיום הקורס ומעבר בהצלחה של הבחינה תקבלו תעודה מוסמכ/ת WSET רמה 2 וסיכת דש.

  • הקורס נלמד בשפה האנגלית.

  • המחיר כולל את חומרי הלימוד והבחינה. ​

אורך הבחינה הוא 60 דקות. הבחינה מורכבת מחמישים שאלות אמריקאיות ללא בחירה. אין אפשרות לשפר ציון, ניתן לחזור על הבחינה רק במידה וקיבלת ציון נכשל.

קורסים קרובים

10:00-13:00

ת"א

שלישי

13.2.24

L2/04am

18:00-21:00

ת"א

רביעי

21.2.24

L2/110

18:00-21:00

חיפה

שלישי

5.3.24

L2/H19

18:00-21:00

ת"א

שלישי

12.3.24

L2/111

18:00-21:00

ת"א

חמישי

11.4.24

L2/112

10:00-13:00

ת"א

רביעי

17.4.24

L2/05am

18:00-21:00

חיפה

רביעי

8.5.24

L2/H20

18:00-21:00

ת"א

ראשון

19.5.24

L2/113

bottom of page