top of page

עלות הקורס

3,100

משך המפגש

3 שעות

מספר מפגשים

7

מה נלמד:

  • איך מייצרים יין

  • מהם הגורמים המשפיעים על אופי היין

  • זני הענבים העיקריים ומאפייניהם

  • אזורי היין החשובים בעולם

  • ייצור יינות מבעבעים, מתוקים ומחוזקים

  • טרמינולוגיית תוויות

  • עקרונות התאמה בין יין ואוכל

  • איך לתאר ולבחון יין באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 2:

SAT-WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting Wine® S.A.T היא שיטת טעימה ייחודית שפותחה על ידי WSET, בית הספר המוביל בעולם ליין ואלכוהול, הפועל בלמעלה מ-80 מדינות בעולם. שיטת טעימה זו, הנהוגה ברחבי העולם, הנה מקצועית, שיטתית ולוגית. בחינתו השיטתית של היין או המשקה האלכוהולי על פי פרמטרים מוגדרים, מאפשרת להגיע למסקנה אובייקטיבית לגבי טיבו ואיכותו. לימוד השיטה מעמיק עם ההתקדמות בקורסים השונים

על הקורס:

Stage 2 is a medium to high level certification for advanced wine lovers and professionals.

We actually don't teach the Phase 1 course at all. This is a basic course, one lesson, intended mainly for countries without a drinking culture.
 

For those interested in an in-depth understanding of the world of wine, this route examines the main grape varieties and the most important wine regions in the world.

We will learn about the styles of wine produced from these grapes as well as the main classifications of wines.

Upon successful completion of the course, you will receive a WSET Level 2 certified certificate, and a lapel pin, and you can also use the "WSET Certified" logo.

The courses are taught in English.

אורך הבחינה הוא 60 דקות. הבחינה מורכבת מחמישים שאלות אמריקאיות ללא בחירה. אין אפשרות לשפר ציון, ניתן לחזור על הבחינה רק במידה וקיבלת ציון נכשל.

קורסים קרובים

18:00-21:00

ת"א

ראשון

19.5.24

L2/113

18:00-21:00

ת"א

שלישי

28.5.24

L2/114

18:00-21:00

ת"א

רביעי

19.6.24

L2/115

18:00-21:00

ת"א

חמישי

4.7.24

L2/116

18:00-21:00

חיפה

רביעי

10.7.24

L2/H20

18:00-21:00

ת"א

ראשון

21.7.24

L2/117

18:00-21:00

ת"א

שלישי

6.8.24

L2/118

18:00-21:00

ת"א

חמישי

29.8.24

L2/119

bottom of page