top of page
230907_WSET_0669 Branded copy (1).jpg

עלות הקורס

3,100

משך המפגש

3 שעות

מספר מפגשים

7

מה נלמד:

  • המרכיבים העיקריים המשמשים בייצור בירה, אופן עיבודם והשפעתם על סגנון הבירה המיוצרת.

  • כיצד ייצור בירה משפיע על סגנון ואיכות הבירה.

  • העקרונות והתהליכים המרכזיים הכרוכים באחסון ובשירות של בירה.

  • כיצד מייצרים ומתויגים מעל 60 סגנונות בירה והמאפיינים האופייניים שלהם:

    • Malt-driven lagers

    • malt-driven ales

    • hop-driven lagers

    • hop-driven ales

    • yeast-driven ales

    • mixed fermentation styles

    • other speciality beers

  • איך לתאר ולבחון בירה באמצעות הגישה השיטתית של WSET רמה 2:​ SAT-WSET Level 2 Systematic Approach to Tasting

על הקורס:

  • שלב 2 הינו הסמכה ברמה בינונית עד גבוהה עבור חובבי בירה מתקדמים ולעוסקים בתחום המקצועי, אשר מעוניינים להעמיק את הידע בעולם הבירה. 

  • בכל שיעור נטעם מספר סגנונות של בירה בהתאם לחומר הנלמד של אותו שיעור.

  • עם סיום הקורס ומעבר בהצלחה של הבחינה תקבלו תעודה מוסמכ/ת WSET רמה 2 בבירה וסיכת דש.

  • הקורס נלמד בשפה האנגלית.

  • המחיר כולל את חומרי הלימוד והבחינה. ​

קורסים קרובים

18:00-21:00

ת"א

שני

29.7.24

L2/03

18:00-21:00

ת"א

רביעי

30.10.24

L2/04

bottom of page