top of page
גל זוהר DipWSET
מייסד בית הספר ומרצה
בוגר מסלול Diploma של WSET וסטודנט ללימודי MW.
בעברו שימש סומלייה ראשי של קבוצת "אוטולנגי" בלונדון.
כותב את "מדריך היין הישראלי" ביחד עם יאיר גת, וכותב את החלק של יינות ישראל במדריך "יו ג'ונסון - ספר יינות" בצוותא עם אדם מונטיפיורי.
כמו כן משמש שופט בתחרות העולמית - "International Wine Challenge".
גל מייעץ ליקבים בנוגע לפיתוח יינות, בניית מותג ושפה גרפית.
בנוסף, יועץ למסעדות ובתי מלון בניהול כל עולם היין: מבחירת היינות, דרך הדרכת הצוות ועד ניהול והגדלת המכירות.
bottom of page