top of page
עמרי יצחק

עמרי יצחק

מרצה ללימודי יין

בוגר WSET Level 3 וסטודנט לדפילומה שלב 4 של בית הספר wset בלונדון.

איש אירוח, סומלייה ויועץ יין מזה כ-13 שנים, עם התמחות בתחום מלונאות הבוטיק והתיירות הנכנסת.

עומרי גדל בעמק הירדן, על חופיה של הכנרת והתאהב ביין לראשונה בגיל 21 בזמן לימודי רפואה שהחל בפירנצה הקסומה..משם הדרך להחלפת מקצוע הייתה מהירה.

לאחר ששב ארצה הגיע לתל אביב והחל את דרכו המקצועית כמנהל תחום היין בקבוצת ברי היין המיתולוגית Jajo, ולאחר מכן כמנהל המקצועי הראשון של ספריית היין של חברת הייבוא ג׳יאקונדה.

לאחר שהגעגועים תקפו אותו, הוא שב למחוז ילדותו שבכנרת והקים את בר היין St. Urban במלון הסקוטי בטבריה.

כיום, עומרי עצמאי ובין תפקידיו: מנהל מחלקות היין של מלון ׳פרא׳ ברמת הגולן וכפר הנופש עין גב שעל שפת הכנרת, יועץ יין של מסעדות נבחרות באזור הצפון, מדריך טיולי יין בחברת vinspiration ובעל חברה לסיורי ואירועי יין ברמת הגולן.

bottom of page