top of page
28 במרץ 2024
ראיון עם עומר בשה, מרצה ללימודי בירה של WSET
רגע אחרי שהשקנו את קורסי הבירה של WSET אצלנו ב-W, ישבנו לשיחה קצרה עם עומר בשה, שאחראי מקצועית על תחום הבירה אצלנו, לשמוע איך סיפור האהבה...


31 בדצמ׳ 2023
60 שניות על כוסות מבעבע שונים
חוגגים את תחילת השנה האזרחית החדשה עם יין מבעבע? 60 שניות על כוסות מבעבע שונים- התחלנו, הראשונה ביניהן והוותיקה היא כוס בעלת מפתח רחב,...


29 באוג׳ 2023
ראיון מיוחד עם תמר סוקולסקי, האגרונומית של יקב טפרברג
ממש באמצע הבציר תמר סוקולסקי, האגרונומית של יקב טפרברג, מספרת לנו על טכניקה בה הם משתמשים לעיצוב העלווה בכרם, על מנת להתמודד בצורה מיטבית...


15 באוג׳ 2023
איך בוחרים כוס יין?
שלי כלאכודה מחברת סופר נובה, מסבירה למה צריך לשים לב שבוחרים כוס יין הביתה, איך בוחרים את הכוס הנכונה ואיך שומרים עליה מפני שחיקה ושבר....


18 ביוני 2023
שיחה עם בוגרים ובוגורות - אופיר בסנוב
מנהלת תחום יין ב-48R, בוגרת wset Level 3 Award in Wine ספרי קצת על עצמך ואיך את קשורה לעולם היין הרומן שלי עם עולם המסעדנות החל לפני שש...


9 במאי 2023
שיחות עם בוגרים ובוגרות - נווה וייס
אשת יין בקבוצת OCD ומנהלת בר היין תרצה בוגרת WSET Level 2 Award in Wine ספרי קצת על עצמך לעולם היין נחשפתי לראשונה כמלצרית צעירה. כמו רוב...


9 במאי 2023
שיחות עם בוגרים ובוגרות - עמרי ליבוביץ
הבעלים של Christoff wine salon בוגר WSET Level 2 Award in Wine ספר קצת על עצמך אני בן למספר סיפורים. יין תמיד היה עבורי סיפור בבקבוק אז...


2 בפבר׳ 2023
שיחות עם בוגרים ובוגרות - טל צרויה
מחברת הספר 'ספר היין הקטן' ועצמאית בתחום היין בוגרת WSET Level 3 Award in Wine ספרי קצת על עצמך, איך את קשורה לעולם היין? עבדתי במסעדות...


26 בינו׳ 2023
ראיון מיוחד עם רועי יניב (ג'וניור), מנהל מחלקת יין ב-IBBLS
תפסנו את רועי יניב (ג'וניור), מנהל מחלקת יין ב-IBBLS, לשיחה על השינויים שעברה תעשיית היין הישראלית מאז התפשטות מגיפת הקורונה בארץ. איך...


26 בינו׳ 2023
ראיון מיוחד עם עידו לוינסון יינן יקב ברקן-סגל
תפסנו את עידו לוינסון, היינן הראשי של יקב ברקן-סגל, לשיחה על אשכולות שלמים. מאיפה הכל התחיל, למה הוא מייצר יין בשיטה הזו ומה הוא צופה לה...


bottom of page