28 במרץראיון עם עומר בשה, מרצה ללימודי בירה של WSETרגע אחרי שהשקנו את קורסי הבירה של WSET אצלנו ב-W, ישבנו לשיחה קצרה עם עומר בשה, שאחראי מקצועית על תחום הבירה אצלנו, לשמוע איך סיפור האהבה...
31 בדצמ׳ 202360 שניות על כוסות מבעבע שוניםחוגגים את תחילת השנה האזרחית החדשה עם יין מבעבע? 60 שניות על כוסות מבעבע שונים- התחלנו, הראשונה ביניהן והוותיקה היא כוס בעלת מפתח רחב,...
29 באוג׳ 2023ראיון מיוחד עם תמר סוקולסקי, האגרונומית של יקב טפרברגממש באמצע הבציר תמר סוקולסקי, האגרונומית של יקב טפרברג, מספרת לנו על טכניקה בה הם משתמשים לעיצוב העלווה בכרם, על מנת להתמודד בצורה מיטבית...
15 באוג׳ 2023איך בוחרים כוס יין?שלי כלאכודה מחברת סופר נובה, מסבירה למה צריך לשים לב שבוחרים כוס יין הביתה, איך בוחרים את הכוס הנכונה ואיך שומרים עליה מפני שחיקה ושבר....
18 ביוני 2023שיחה עם בוגרים ובוגורות - אופיר בסנובמנהלת תחום יין ב-48R, בוגרת wset Level 3 Award in Wine ספרי קצת על עצמך ואיך את קשורה לעולם היין הרומן שלי עם עולם המסעדנות החל לפני שש...
9 במאי 2023שיחות עם בוגרים ובוגרות - נווה וייסאשת יין בקבוצת OCD ומנהלת בר היין תרצה בוגרת WSET Level 2 Award in Wine ספרי קצת על עצמך לעולם היין נחשפתי לראשונה כמלצרית צעירה. כמו רוב...